Poziv na prijavu tekstova za "Priče iz knjižnice" 2015.

Korisnička ocjena:  / 5
LošeNajbolje 

Poziv na prijavu tekstova za Webstilus klub objavljuje poziv na prijavu tekstova za "Priče iz knjižnice" 2015.

 Svakako na kraju teksta napišite svoje puno ime i prezime te kontakt E-mail adresu. Također možete dodati i svoj prijedlog za naslov zbornika.

 Učitavanjem na portal ili slanjem teksta na Natječaj autori prenose na Webstilus klub pravo korištenja (reproduciranja) svojih tekstova, likovnih radova i fotografija u svrhu tiskanja Zbornika, za što ne potražuju materijalnu naknadu. Sva ostala prava zadržavaju autori, prema Zakonu o autorskim pravima.

 Pročitajte propozicije i uključite se sa svojim tekstovima.

 

Propozicije:

 Druga zbirka priča iz knjižnice bit će objavljena tijekom 2015/16. godine. Kako izgleda prethodna zbirka, koja se zove "Pod krovom stare knjižnice", pogledajte ovdje.

  Učitajte na portal ili pošaljite E-mailom (webstilus(at)gmail.com) svoje priče i pripovijesti (isključivo na hrvatskom jeziku i narječjima) na temu: knjige, knjižnice, knjižničari, knjižničarstvo.

U obzir dolaze kraće priče, pripovijetke i crtice (do 4 kartice teksta), dakle izmišljeni ili stvarni događaji vezani uz knjižničare i knjižnice.

  Novost u sljedećoj zbirci: knjižničari mogu, ako žele, poslati naziv knjižnice u kojoj rade, pa će i taj podatak stajati uz objavljenu priču.

  Šaljite nam fotografije knjižnica! Najbolje 3 nagradit ćemo s po jednom zbirkom buduće knjige (uz fotografiju stoga obavezno stavite i svoje podatke).

  Odgovore na eventualna pitanja možete pronaći na stranici na kojoj je objavljen prethodni natječaj za priče iz knjižnice.

  Čekamo vaše priloge!

  Kao i prošli put, možda neće biti objavljene sve priče koje ćete poslati ako ih bude previše za jednu zbirku, ali imat ćemo ih u vidu za onu sljedeću.

   Sretno svima!

 

 Uredništvo

 

  P. S.

  Nema definiranog roka za slanje tekstova - kad se skupi dovoljno priča, objavit ćemo novu knjigu, ali svakako tijekom 2015/2016. godine.

 

Pristigli tekstovi:

Jagoda Prebeg

Gordana Kordić

Božana Ćosić

Mirjana Ćosić Olujić

Snježana Akrap Sušac

Vera Aničić

Zvonimir Friganović

Dragan Miščević

Josip Špicar

Melita Buriša

Selman Repišti

Karolina Obradović

Valentino Kuzelj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla