Istaknuti hrvatski književnici - popis

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

"Odluku o užem izboru kandidata za dobitnika ili dobitnicu" jedne nagrade ove 2016. godine donijet će "Prosudbeno povjerenstvo, sastavljeno od tri istaknuta hrvatska književnika ili znanstvenika za djecu i mladež". "Popis istaknutih hrvatskih književnika" nije priložen uz natječaj, pa se običan puk može samo domišlljati tko su to obični hrvatki književnici, a tko su oni istaknuti.

Društvo hrvatskih književnika ima na popisu 535 članova. Kraj njihovih imena ne stoji jesu li istaknuti književnici ili najobičniji neistaknuti književnici.

Kako bi neki književnik morao sam sebe istaknuti da bi ušao na nepostojeći popis istaknutih književnika? Recimo, mogao bi svaki dan šetati Jelačić placom noseći transparent: "Ja sam istaknuti hrvatski književnik". Ili bi se mogao svaki dan isticati svojom dizajnerskom odjećom na špicii. Ili sam sebe isticati na FaceBooku.

 

A može se ući na popis istaknutih hrvatskih književnika i ako tvoje osobno isticanje samog sebe vide drugi na špici ili na FaceBooku ili s prozora DHK uoče tvoj transparent.

Uglavnom, ima puno pametnih načina da postanete istaknuti hrvatski književnik, ali nije ih preporučljivo javno napisati. Tek, jedna napomena: Teško ćete postati istaknuti hrvatski književnik samo kvalitetom svojih knjiga. Puno je važnije isticati se na onaj gore spomenuti pametniiji način.

Znate onu staru hrvatsku poslovicu: Istakni se sam, pa će te i drugi istaknuti!

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla