Komentar na tekst "Med liječi rak"

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Imala sam 36 godina kad mi je dijagnosticirana bolest Limfom non Hodgkin ili hrvatski rečeno – rak limfnih žlijezda. Liječenje je trajalo dvije godine, imala sam tri operacije, šest tjedana zračenja i osam ciklusa kemoterapije. Od tada je prošlo 15 godina, izliječena sam i osjećam se dobro.

Apsolutno ne podržavam tekstove kao što je "Med liječi rak" koji iznose neprovjerene i znanstveno nedokazane činjenice. Takvi tekstovi mogu biti opasni i ljude navesti na krivi put, navesti ih da gube vrijeme kad je svaki trenutak za liječenje dragocjen.

Da, slažem se da je med veoma zdrava i kvalitetna namirnica i da može liječiti rak ali samo u kombinaciji s kemoterapijom. Sve ostalo je igranje vatrom.

Da med sam po sebi liječi rak Svjetska zdravstvena organizacija bi to znala i vjerujte mi da to od nas ne bi krila. Onome tko dokaže da je tako svakako slijedi Nobelova nagrada za medicinu. Ne vjerujte u priče o zavjeri farmaceutskih kompanija, naročito ako bolujete od raka.

U liječenju malignih bolesti službena medicina zasad nema alternative i ne vjerujte svemu što na internetu pročitate. Sjetite se da kao što nije važno što je rečeno nego tko je rekao tako nije važno što piše već tko je napisao.

Bez obzira što jeli i koliko zdravo živjeli svatko od nas može oboljeti od svake bolesti. Od bolesti se može i umrijeti i ozdraviti a može se i živjeti s njom.

Dao nam Bog svima dobro zdravlje a u bolesti snagu da se s njom nosimo.

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla