Odgoda objave rezultata Programa podrske 2016. Zaklade "Kultura nova"

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Iako je Povjerenstvo za procjenu kvalitete prijava u skladu s Kalendarom provedbe javnog poziva objavljenim u Vodiču za prijavu donijelo odluku i prijedlog za dodjelu bespovratnih sredstava prijavama koje su upućene na Program podrške s rokom prijave 16.03.2016., Zaklada "Kultura nova" u skladu s okolnostima do daljnjega nije u mogućnosti objaviti rezultate te provesti u cijelosti postupak dodjele bespovratnih sredstava.

Na temelju Zakona o Zakladi "Kultura nova" konačnu odluku o dodjeli bespovratnih sredstava donosi Upravni odbor. U Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade "Kultura nova" propisano je da Upravni odbor odluku donosi na temelju odluke i prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava odabranim prijavama koje Povjerenstvo nakon obavljene procjene kvalitete prijava upućuje Upravnom odboru. S obzirom na to da je članovima Upravnog odbora Zaklade, koji su imenovani 5. siječnja 2012. na razdoblje od 4 godine, istekao mandat te da je postupak imenovanja novih članova Upravnog odbora u tijeku, rezultati mogu biti objavljeni nakon što Vlada RH imenuje Upravni odbor, koji će donijeti odluku o dodjeli bespovratnih sredstava.

Srdačan pozdrav,

Zaklada "Kultura nova"

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla