Veselje

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Interesantno koliko god ljude pogađaju sve moguće nedaće, daće, svi se pred kamerama smješkaju. Ne znam jeli to od šoka što su ih zadesile nevolje ili svi misle da smijeh liječi i onda kad ostaneš zbog elementarne nepogode bez imovine i svega. Što god smo siromašnija i zaduženija zemlja, bez zaposlenih, sa malim mirovinama, opterećeni dugovima, smeća, sa kojim neznamo kako ga zbrinuti  sve je više i više. Ili se ima ili se nema? Baci - kupi. Mnogo je svega za otpad jer nikome više ne treba radi stečaja, probadanja tolikih firmi. Poslije elementarnih nepogoda, željezo, automobili idu u staro željezo a puno je toga tako otišlo i bez elementarnih nepogoda. Novi mobiteli, novi kompjuteri jer tehnologija ide naprijed a mi stalno nazad pa nazad. Veselimo se velikim fritajama i kotlima kuhanog - za niš. To nas veseli? Lijepo je vidjeti veseli narod kad mu je najteže. Pomaže se ali nije to, to. Nemamo gdje sa beskućnicima, nemamo gdje sa poplavljenima koje treba iseliti iz tih krajeva gdje su učestale poplave. Iseliti. Dobro ako to žele nek ih se iseli pa opet ostaje otvoreno pitanje radnog mjesta i još koječega. Vratiti ih kad zagrije na plus 40 i kad se zemlja raspukne od suše i sve izgori od sunca i zaboraviti poplave.Pa kad poplavi opet ih iseliti do ljeta. Previše je toga što bi se trebalo napraviti a posla niotkud, investitora niotkud.

Stižu novi auti za političare. Mnogi su pohodili Rijeku i bili na Karnevalskom balu u Povjesnom muzeju sa mondenim kreacijama za svoje kostime.

 Što je sa onim biciklama kad su govorili kad je recesija i štediti ćemo na svemu.Pokazati ćemo narodu primjer sa dva kruga biciklom po Markovom trgu. Ja se puno puta pitam jeli recesija i teško u gospodarstvu i drugdje ili nije. Kako komu. Glavno da se narod veseli. Ljudi ipak vole svoju domovinu i sve će izdržati, sa smješkom. I kad netko kaže nešto piiiiiiiiiiiiiip. Kultura je ipak kultura drugo je što se inače govori a negdje i piše.

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla