Obećanja

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Evo prvi put u povjesti na Balkanu imamo i predsjednicu Lijepe naše. Naravno da svi želimo procvat ne samo cvijeća već gospodarstva i svega što uz njega ide. Mnogo se raspravlja o već gotovim izborima naravno demokratskim no najmanje se govori o stvarnom rješenju krize u kojoj smo se našli tu mislim na ono kako i s čim postići sva navedena obećanja ali preostaje nam svima nada u bolje sutra. Neki bi rekli ista pašta al' bez šuga i šustanci.

Pa kako vidimo ili ćemo videt užance maškaranja neće se zatrti al' se zatiru neke mnogo važniji stvari kao užanca dobivanje redovne plaće, užanca za dobivanje posla nakon školovanja tolikih školovanih, sposobnih mladih ljudi koji odlaze iz naše zemlje jer im je dosta - obećanja. Mi umirovljenici moramo živjeti kao da nam više ništa u životu ne treba i zadovoljiti se do kraja života onim što imamo. Po novo odabranoj predsjedici i obećanjima o procvatu a što svi želimo nema bojazni da nećemo moći dobiti mirovinu kako nas trgovci plaše kad moraš kupiti zbog kvara novi kućanski aparat i bolje da ga je kupiti i na ratce nego bit bez njega u godinama " "Znate,može na rate ali kako stvari stoje moguće je da nećete dobivati mirovine. Vidite i naša trgovina propada. Drugog mjeseca idemo svi kući." To je naša svakodnevica koju slušamo i gledamo uz obećanja i raspravama o - obećanjima davno obećanog.

Zdravi i veseli bili u Karnevalima najvećoj satiri života u Lijepoj našoj.

 

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla