Bez medija

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Mnogi su navikli da im je, naprimjer, cijeli dan otvoren radio program a pojedine radio postaje svatko odabire po svom odabiru kao i tv program. Daljinski tu puno pomaže jer u trenu promjeniš ono što ne želiš slušati, gledati kao što i na kompjuteru odabireš što želiš pogledati, pročitati a i pronaći radio stanicu ali treba se naviknuti.

To mi nije tema. Tema mi je: što kad se pokvari televizija ili u našem slučaju radio aparat? Nekako nam je bilo gluho pa smo uključili tv tek toliko da nešto šuška uz druge obveze po kući. Dakle, radio aparat se pokvario i pitaj ovog, pitaj onog i nitko ništa ne zna gdje ga odnijeti na popravak da ne bude ono kupi - baci - kupi. I tako nakon gotovo 4 mj. bez tona sa radio aparata već smo se i navikli bez njega al' opet padne ti oko na njega pa ne znaš dal ga baciti ili dati popraviti. Samo, kome? Radili su telefoni, odlazili smo na mnoga mjesta i ne rade godinu dana, ne rade već 2 godine, 5 mjeseci itd da ne nabrajam. Od silnih servisa za popravak ne samo radio aparata, već i tv-a u gradu Rijeci i okolici ostalo  je 3 servisa koje smo pronašli, jedva. Sad čekamo cijenu popravka. Poslije ćemo kalkulirati  - platiti  ili baciti - kupiti - ne kupiti.

To je stvarnost raznoraznih servisa koji se neprestano zatvaraju da li zbog tog jer se popravak praktički ne isplati ili smo stvarno prebogati, "prebogati" da po neki put kalkuliramo cijenu popravka i cijenu novoga ako bez nečega ne možemo. Ako možemo, mnogo nam puta neki predmeti ostaju, onako, da ispune prostor kao žao nam baciti a mnogo puta raznorazni aparati i drugo završe odveženi na smetlište.

Pražnjenje nekih prodanih vila u Opatiji bilo je za ne vjerovati. Kamioni i kamioni odvozili su razne predmete ali i dva zida od dna do vrha ispunjenih, na policama, knjigama. Knjige gdje i sve drugo. Pitala sam x osobu zašto ih nisu donirali ali sve su jednostavno pobacali u kamion i odnijeli u nepovrat. Vilu je kupio stranac.

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla