Pred blagdane

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Prije svega da kažem od radio aparata, ništa. Svi smo zauzeti pripremama za nadolazeće blagdane uz mogućnost koja imamo. Najbolje je ono što za te dane sami napravimo i pripremimo. Gledajući medije iz dana u dan nam govore što trebamo raditi i kako i što se cijeni. Dobra kuhinja, dobri i vrijedni suveniri, dobre pjesme, dobre knjige, koliko ćemo potrošiti za blagdane jer hrvatska raste, ne raste i sve je naj, naj.Telefoni zvone kupite ovo, kupite ono, stižu poruke sa popustima na određene proizvode e- mail poruke.

I  Opet štete od bure i masovna prikupljanja hrane za socialne trgovine. Do godine  će se još nešto uvrstiti u nematerijalnu kulturnu baštinu ali standardni odnosno službeni hrvatski jezik još je na snazi. Ne škodi pogledati koji dobar film. Pritišćem na tv upravljaču HRT - 3.To je program koji govori o kulturi. Tako su mi preporučili iz mh kad su počeli sa radom mislim na HRT- 3 ali uzalud kad nas je  u kući više. No ne treba se srditi ipak je 12 mjesec u očekivanju radosti i veselja najljepši mjesec za doživjeti čaroliju. Jer volimo jedni druge.

 

 

 

 

Webstilus / Portal za kućne ljubimce / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Zagrepčani / AFA alge - Klamatska alga / Biblija / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla